Hyllsystem

Hyllsystem, hyllställ, lagerhylla - Kärt barn har många namn

Oavsett om Ni använder order hyllsystem, hyllställ, lagerhylla är det i grund och botten samma produkt. Hyllsystemen är optimala till industrier, lagerlokaler eller till förrådet hemma. Vi har stort sortiment av både begagnade hyllsystem och nya hyllsystem

Vi på Rudells lagerhåller stora volymer av hyllsystem i vår butik & lager Signalgatan 18 44240 Kungälv. Hos oss är både företag och privatpersoner välkomna att handla.

Vi kan erbjuda kompletta lösningar för ditt lager gällande hyllsystem. Som kund till oss kan du få snabb hjälp med att flytta, riva och bygga hyllstallage,
Vare sig du söker efter nya hyllställslösningar, eller om du önskar begagnat material, så hittar du garanterat det du önskar i vårt stora lager. Våra begagnade hyllstallage är självklart lika kvalitativa, och är ett bra sätt att värna om miljön och minska kostnaden. Hos oss finner du dessutom tillbehör så som avdelare, utdragbara lådor, plastlådor och märkning av hyllställ.

Kontakta oss för offert 0303-12828

Våra offerter är alltid kompletta med alla kostnader så att man slipper några jobbiga extrasummor. Vi levererar, monterar, demonterar. 

Vi köper även upp dina begagnade lagerhyllor om ni skall flytta eller vill byta ut, Kontakta oss om Ni önskar en offert på komplett hyllställslösning.

Besök gärna vår webbshop om ni vill klicka hem er beställning själva

Hyllsystem HI280

Hyllställ Metro

Hyllsystem Super

Begagnade hyllsystem

Lagerbackar

Uppmärkning hyllsystem

Totalsumma:
    Till kassan