Pallställ

Vi på Rudells kan erbjuda dig kompletta lösningar för ditt lager gällande pallställ. Som kund till oss kan du få snabb hjälp med att flytta, riva och bygga pallställ – En unik möjlighet vi kan erbjuda tack vare vår långa erfarenhet och våra maskiner.
Vare sig du söker efter nya pallställslösningar, eller om du önskar begagnat material, så hittar du garanterat det du önskar i vårt stora lager. Våra begagnade pallställ är självklart lika kvalitativa, och är ett bra sätt att värna om miljön och minska kostnaden. Hos oss finner du dessutom tillbehör så som påkörningsskydd, fallskydd m.m.

Offert och kontakt

Hos oss får du alltid kompletta offerter på material och arbete, och behöver inte oroa dig för oförutsedda kostnader. Nedan finner du bilder på pallställ som vi har monterat under vår tid i branschen. Har du frågor eller funderingar på vårt sortiment eller våra tjänster så är du alltid välkommen att kontakta oss!

Genomskjutningsskydd

Påkörningsskydd

Näthyllplan

Utdragenhet

Rasnät

Märkning

Gaffeldistans

Hjullistsystem

Pushback

Behöver Ni hjälp med Ert pallställ?

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på 0303-12828

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Butik på blocket

Besök gärna vår butik på blocket där vi regelbundet lägger upp begagnade partier med pallställ, hyllställ och mycket mer.