Lagerlådor

Lagerlådor som är slitstarka

Plastlådan är ett smart sätt för att maximera i sina plockplatser i ert hyllsystem.

Köp till avdelare till plastlådan för att dela av och ha flera produkter i samma lagerlåda.

Lagerlådor Stemo  - Lagerlådor ARCA 

Lagerlådor Stemo

Smådelslådor i många olika storlekar med samma höjdmått för stor flexibilitet och enhetligt utseende.Sortimentlådorna Stemo som är blåa går att köpa i det antal man önskar dvs att man behöver inte köpa hela lådor. Finns även avdelare till smådelslådorna för att enkelt dela av sin lagerlåda och kunna sortera och utyttja ytan maximalt.

Stemo gör prisvärda lagerlådor som tillverkas här i Sverige. De finns i 18 storlekar/mått och i 4 färger. (Finns även i Svart för ESD - skydd mot elektrostatisk urladdning). 

Med sin öppna front får man enkel översikt och lätt att plocka ur lådan direkt. Lådorna är utformade för att kunna ställas tight brevid varandra vilket gör det möjligt att maximera utrymmet på en hylla, eller i ett skåp. Väljer man en lagerlåda från Stemo så får man en produkt av hög kvalite och klarar av allt från verkstaden, industrimiljö till sjukvården.

Smådelslådor Stemo i rött, gult, grått samt grönt säljes endast i hela förpackningar. Under varje artikel finns antal som finns i en kartong för just den sortimentlådan. Priset är styckpris.  Finns även avdelare till smådelslådorna för att enkelt dela av sin lagerlåda.

Lagerlåda Arca

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen