Tippcontainer

Tippcontainern är den mest använda produkten för avfallshantering. Den fungerar bra till alla typer av avfall.

Tippcontainer är industrins bästa hjälpmedel för källsortering, avfalls och materialhantering. Konstruerad, förstärkt och pulverlackerad för att ge maximal säkerhet och livslängd. Fjäderbelastad tryckplatta på underredet för automatisk tömning. Även manuell tippning. Basic har förstärkningar på de rätta ställena för att klara tuff truckhantering. Hörnförstärkningar ökar containerns styvhet. Förstärkta gaffelkanaler. Stoppaxeln är väl dimensionerad för att klara de krafter den kan utsättas för. Den automatiska tippningsfunktionen är inte endast för ökad effektivitet, den ökar också säkerheten vid tömning på hög höjd då Basic inte kan glida av gafflarna på grund av mothållet mot sopcontainern. Tippcontainer passar utmärkt för källsortering.

Tippcontainer Basic

Tippcontainer Heavy

Heavy är en kraftigare Tippcontainer för tömning av tyngre avfall, 3mm plåt och förstärkt på strategiska ställen. Nedsänkt i framkant så att det är lätt att lyfta upp avfallet, utflyttad handtag för lättare tömning manuellt, förberedd för hjulsats, förbredd för säkerhets kedja, utrustad med automatiska töm mekanism som gör att truckföraren ej behöver lämna trucken och minimerar arbetsolyckor.

Bottentömmande container

Tippcontainer i rostfritt

Tippcontainer i rostfritt stål kvalitet 304 är designad för användning inom material- och avfallshantering i tuffa miljöer och inom livsmedelsindustrin. 

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen