Hyllställ Super

Lagerhyllan Super är oerhört flexibelt och anpassningsbart. Det passar lika bra i tuffa miljöer för logistikhantering, lager och verkstad som i miljöer där interiören ska lyfta designen, t.ex. kontorsmiljöer eller som butiksinredning.
Kombinationen hög belastningskapacitet och låg egenvikt gör systemet unikt. Den stora flexibiliteten i val av bredd, djup och höjd gör att ni kan få en mycket yteffektiv lösning, helt anpassad efter er verksamhet.

Lagerhylla är mycket flexibelt och enkelt att montera, vilket gör att det kan förändras och byggas om i takt med era behov. Alla moduler monteras helt utan skruvar och muttrar.

Lagerhyllan Super är ett extremt prisvärt galvat hyllställ, med få delar. Krävs ej ryggstagning till detta hyllställ vilket gör att man även kan bygga i djup. Hyllstället finns i 300, 400, 500, 600, 800 mm djup på hyllplan. Hyllplanen finns i bredd 900 mm, 1050 mm, 1200 mm och 1500 mm.

Standardhöjder på gavlarna för dessa hyllställ är 1972, 2500, 3028 mm.

Vi erbjuder en del av artiklarna för detta hyllställ här på webbshopen, men hittar ni inte det ni söker så kontakta oss för en offert.

Färdiga paket med lagerlådor och hyllställ

Smarta lösningar, ring oss för offert 0303-12828

  • Utdragbara hyllställsektioner
  • Utdragbara hyllställsektioner
  • Utdragbara hyllställsektioner
  • Hyllställ som kan byggas i vinkel
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen