Pallställ

Vi erbjuder flera olika pallställ, pallställage och pallställsmodeller här i vår webbshop.

Hos oss hittar du kompletta pallställage, gavlar, bärbalkar, andra tillbehör för pallstället samt även ett brett sortiment av av skydd och säkerhetstillbehör för pallställ, såsom stolpskydd, gavelskydd, fallskydd, genomskjutningsskydd och mycket mera.

Här på vår hemsida har vi även sammanställt en liten pallställsskola där vi går igenom alla olika delar av pallställ. Hittar ni inte det ni söker så tveka inte att kontakta oss via formulär eller via telefon 0303-12828. Vi erbjuder även mer inom pallställ än produkterna som finns här i vår webbshop.

Pallställ är avsedda för förvaring och kan användas till många olika saker. Välj mellan och anspassa ditt pallställage med eller utan utdragsenheter, genomskjutningsskydd, nätbalkplan, halvpallsinlägg och mycket annat.

Pallställ är något som används av många olika företag och organisationer i olika syften. Pallstället är ofta den bästa lösningen för förvaring och transport av produkter och material. Pallställ finns i många olika varianter och storlekar, vilket gör det lättare att hitta ett pallställ som passar just ert behov. Om ni inte är ute efter ett nytt pallställ, erbjuder vi även begagnade pallställ och tillbehör vilket kanske passar er och ert företag bättre. Eller varför inte ha både nya och begagnade pallställ för att hitta den perfekta lösningen.

Utöver försäljning av både nya och begagnade pallställ, erbjuder vi även tjänster inom montering och demontering av pallställ.

Pallställ AR Racking

Pallställ AR Racking

Tillbehör till pallställ AR Racking

Pallställ begagnat

Pallställ P90

Pallställ City

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen